Magyar English

Weboldal költöztetés

Ha már nem vagy elégedett a jelenlegi szolgáltatóddal, nálunk nyugalomra találsz, mindamellett, hogy kiváló szolgáltatást és hozzáállást biztosítunk neked.

Szeretnél egy remek weboldalt,személyes kapcsolattartóval?

Akkor költözz hozzánk egy megbízhatóbb weboldal érdekében!

A szolgáltatói szektorban, tehát a céges weboldalak készítése, üzemeltetése területén számos vállalkozás tevékenykedik. Azt, hogy ki milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik, most nem részletezzük, mivel nem ez a fő témánk. Inkább a Te egyedi problémádra szeretnénk koncentrálni, hiszen már felkerested a honlapunkat. Egy szolgáltató nem lehet minden potenciális ügyfél számára ideális, mivel mindenki más és más igényekkel rendelkezik, bár sok esetben vannak hasonlóságok ezekben. Te speciál akkor tudsz jó szolgáltatóhoz kerülni a jelenlegi problémáiddal miszerint, hogy szolgáltatót válts és elköltöztesd máshová a weboldaladat, ha elsőként felmérésre kerülnek az igényeid, és megismerjük a költözéshez vezető problémákat. Csak így tudunk olyan szolgáltatást nyújtani számodra, ami valóban megfelel neked, ha minket választasz.


Mindjárt kezdjük is a 2 legfontosabbal

A költözés előtt 3 fontos dolgot javasolunk számodra, még mielőtt weboldalad elköltöztetésére adnád a fejed.

  • A problémáid megismerése, amelyek a jelenelgi szolgáltatódnál nyomasztanak.
  • Weboldalad technikai és SEO szempontokbeli elemzése és annak megismerése, hogy milyen tényezők gátolják az elvárásaid teljesülését.
  • Majd ezt követően meg kell állapítanunk, hogy tud maradni a jelenlegi weboldalad, vagy egy új weboldal készítés szükséges számodra. Ha mindenben egyet értünk és megállapodunk, akkor indítható a költözés.

Mibe kerül neked a weboldal költöztetése?

Abban egyet érthetünk valószínűleg, hogy a weboldal költöztetés nem 2 gombnyomásból áll és nem 1 órát vesz igénybe. Sőt ezt előre nem is tudja senki sem, így mi sem tudjuk meghatározni, amíg nem ismerjük a weboldalad jellemzőit és az igényedet. Éppen ezért a költöztetéssel kapcsolatos díjazás az ajánlatunkban fog szerepelni, amikor már ismerjük a részleteket. Annak semmi értelme nincsen, hogy hiú ábrándokat kergess, vagy olyannal hitegessünk, ami esetleg nem valósul meg, ez nem lenne részünkről korrekt. Sajnos sok szolgáltató nem tud azonosulni velünk, de jól van ez így, legalább is nekünk.

Meglévő domain átregisztrálása hozzánk

Amikor a weboldaladat szeretnéd hozzánk átköltöztetni, akkor szükséges lesz a weboldalad domain nevét is átregisztrálni hozzánk, amelyet az alábbi gombra való kattintással tudsz kezdeményezni.

Miért éri meg URI webTECH-hez jönni?

  • Személyes kapcsolattartód lesz
  • Így mindig ott leszünk melletted
  • Weboldalad mindig elérhető
  • Haladhatsz a korral
  • Gyorsak és rugalmasak vagyunk
  • Költözés után is veled vagyunk
  • Mindig elérhetőek vagyunk
Miért éri meg URI webTECH-hez jönni?

Kérdéseid vannak a weboldal költöztetéssel kapcsolatban?

Csak kérj egy telefonos visszahívást és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot és válaszol a kérdéseidre.

Kérdéseid vannak a webáruház költöztetéssel kapcsolatban?
Kapcsolatfelvétel weboldal költöztetés ügyében
1

Kapcsolatfelvétel

Lépj velünk kapcsolatba ide kattintva az elérhetőségeink valamelyikén, vagy egyszerűen kattints ide és kérjél ajánlatot tőlünk és tájékoztatunk a továbbiakról.

Weboldal elemzés, hogy a biztosra menjünk
2

Weboldal elemzés

Még mielőtt bármit is vállalnánk, vagy mondanánk számodra, első körben technikai értelemben kielemezzük a weboldalad jelenlegi állapotát általános technikai megközelítésben és a tőled kapott információk alapján, pl. kevés a látogató, kevés a vásárló, nem találják meg a keresők, stb. Az elemzés nagyjából 5-7 napig tart a terheltségünktől függően. A weboldalad technikai elemzésének díja van, amelyről ide kattitva tudsz tájékozódni. Azonban ha a weboldal költözés megvalósul, akkor a kifizetett elemzési díjat jóváírjuk a következő számládon. Ha esetleg mégsem tőlünk igényled a weboldalad költöztetését, akkor sem kidobott pénz az elemzés díja, mivel tudni fogod, hogy mi okozza a problémáidat, ami miatt a költözés mellett döntöttél.

Konzultáció a weboldal költöztetés előtt
3

Konzultáció

A weboldalad elemzését követően kapsz tőlünk egy jelentést, amelyben részletesen közöljük veled, hogy technikailag és egyéb szempontokat figyelembevéve mik okozzák az elégedettleségedet a weboldaladdal kapcsolatban. Ezt a témát részletesen megbeszéljük és közöljük, hogy mik a megoldási lehetőségeid. Ennek ismeretében tudjuk elkészíteni az ajánlatunkat, ha továbbra is a költözés mellett érvelsz.

Ajánlatkészítés a weboldal költöztetésre
4

Ajánlat és ütemezés

Ahogy a konzultáció eredményesen zárult és igényled a további együttműködésünket, akkor elkészítjük számodra az ajánlatunkat a weboldalad költöztetésével kapcsolatban, illetve tájékoztatunk a költöztetés lényeges technikai elemeiről és annak tervezett időpontjáról.

Weboldal költöztetés megvalósítása
5

Weboldal költöztetésének megvalósítása

Ebben a fázisban pedig végrehajtjuk, a szükséges fejlesztési munkálatokat, majd pedig elvégezzük a technikai átállást.

Weboldal költöztetés eredmény ellenőrzés
5

Ellenőrzés

A weboldal átköltöztetését követően természetesen Te is leellenőrizheted a végeredményt az átállást követően, hogy mindennel elégedett vagy-e. Majd pedig jöhet a megújult bizakodás!

Ügyfeleink mondják rólunk

Igyekszünk minél több véleményt kérni ügyfeleinktől, akik véleményt adnak és hozzájárulnak, azokat feltesszük ide.

Partnereink és ügyfeleink

Itt azok jelennek meg, akik a közzétételhez hozzájárultak.

KTT-Sopron
BD-TECH
Bástya Bűtorlapcentrum Sopron
Netmatrac
Liquidweb
Sopron Bank Burgenland
UBS Switzerland Bank
Zürcher Kantonalbank
TAASS.com - Your American Sports Fan Shop
Micro Center USA
CSL Computer
Banca Centrale San Marino
Stripe Payment
PayPal
Barion
Innsbruck Airport