Magyar English

Webáruház költöztetés

Ha valamiért eleged van a jelenlegi szolgáltatódból, akkor nálunk békére lelhetsz, itt tökéletes hozzáállást és szolgáltatást fogsz kapni.

Szeretnél egy remek webáruházat, személyes kapcsolattartóval?

Akkor költözz hozzánk egy megbízhatóbb webáruház rendszerre!

A szolgáltatói szegmensben, azaz a webáruházak bérlése és készítése terén van jó néhány szolgáltató. Az, hogy kinek mi az előnye-hátránya, azt most itt nem tesszük közzé, hiszen nem erről akarunk beszélni, hanem a Te egyedi problémádon szeretnénk segíteni, ha már egyszer meglátogattad a weboldalunkat. Egy szolgáltató nem lehet minden potenciális ügyfélnek a szolgáltatója, hiszen ahány ügyfél, annyi igény merülhet fel, még akkor is, ha sok esetben több a közös jellemző az igényekre. Te speciál akkor tudsz jó szolgáltatóhoz kerülni a jelenlegi problémáiddal miszerint, hogy szolgáltatót válts és elköltöztesd máshová a webáruházadat, ha elsőként felmérésre kerülnek az igényeid, és megismerjük a költözéshez vezető problémákat. Hiszen ezzel tudjuk azt megvalósítani, hogy a megfelelő szolgáltatást kaphasd tőlünk, ha minket választasz.


Mindjárt kezdjük is a 2 legfontosabbal

A költözés előtt 3 fontos dolgot javasolunk számodra, még mielőtt webáruház költözésre adnád a fejed.

  • A problémáid megismerése, amelyek a jelenelgi szolgáltatódnál nyomasztanak.
  • Webáruházad technikai és SEO szempontokbeli elemzése és annak megismerése, hogy milyen tényezők gátolják az elvárásaid teljesülését.
  • Majd ezt követően meg kell állapítanunk, hogy a webáruház bérlés, vagy az egyedi webáruház készítés lenne az ideális modell számodra, ezt megvizsgáljuk és megbeszéljük. Ha mindenben egyet értünk és megállapodunk, akkor indítható a költözés.

Mibe kerül neked a webáruház költöztetése?

Abban egyet érthetünk valószínűleg, hogy a webáruház költöztetés nem 2 gombnyomásból áll és nem 1 órát vesz igénybe. Sőt ezt előre nem is tudja senki sem, így mi sem tudjuk meghatározni, amíg nem ismerjük a webáruházad jellemzőit és az igényedet. Éppen ezért a költöztetéssel kapcsolatos díjazás az ajánlatunkban szerepel, amikor már ismerjük a részleteket. Annak semmi értelme nincsen, hogy hiú ábrándokat kergess, vagy olyannal hitegessünk, ami nem valósul meg, ez nem lenne részünkről korrekt. Sajnos sok szolgáltató nem tud azonosulni velünk, de jól van ez így, legalább is nekünk.

Meglévő domain átregisztrálása hozzánk

Amikor a webáruházadat szeretnéd hozzánk átköltöztetni, akkor szükséges lesz a webáruházad domain nevét is átregisztrálni hozzánk, amelyet az alábbi gombra való kattintással tudsz kezdeményezni.

Miért éri meg URI webTECH-hez jönni?

  • Személyes kapcsolattartód lesz
  • Így mindig ott leszünk melletted
  • Webáruházad mindig elérhető
  • Haladhatsz a korral
  • Gyorsak és rugalmasak vagyunk
  • Költözés után is veled vagyunk
  • Mindig elérhetőek vagyunk
Miért éri meg URI webTECH-hez jönni?

Kérdéseid vannak a webáruház költöztetéssel kapcsolatban?

Csak kérj egy telefonos visszahívást és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot és válaszol a kérdéseidre.

Kérdéseid vannak a webáruház költöztetéssel kapcsolatban?
Kapcsolatfelvétel webáruház költöztetés ügyében
1

Kapcsolatfelvétel

Lépj velünk kapcsolatba ide kattintva az elérhetőségeink valamelyikén, vagy egyszerűen kattints ide és kérjél ajánlatot tőlünk és tájékoztatunk a továbbiakról.

Webáruház elemzés, hogy a biztosra menjünk
2

Webáruház elemzés

Még mielőtt bármit is vállalnánk, vagy mondanánk számodra, első körben technikai értelemben kielemezzük a webáruházad jelenlegi állapotát általános technikai megközelítésben és a tőled kapott információk alapján, pl. kevés a látogató, kevés a vásárló, nem találják meg a keresők, stb. Az elemzés nagyjából 5-7 napig tart a terheltségünktől függően. A webáruházad technikai elemzésének díja van, amelyről ide kattitva tudsz tájékozódni. Azonban ha webáruház költözés megvalósul, akkor a kifizetett elemzési díjat jóváírjuk a következő számládon. Ha esetleg mégsem tőlünk igényled a webáruházad költöztetését, akkor sem kidobott pénz az elemzés díja, mivel tudni fogod, hogy mi okozza a problémáidat, ami miatt a költözés mellett döntöttél.

Konzultáció a webáruház költöztetés előtt
3

Konzultáció

A webáruházad elemzését követően kapsz tőlünk egy jelentést, amelyben részletesen közöljük veled, hogy technikailag és egyéb szempontokat figyelembevéve mik okozzák az elégedettleségedet a webáruházaddal. Ezt a témát részletesen megbeszéljük és közöljük, hogy mik a megoldási lehetőségeid. Ennek ismeretében tudjuk elkészíteni az ajánlatunkat, ha továbbra is a költözés mellett érvelsz.

Ajánlatkészítés a webáruház költöztetésre
4

Ajánlat és ütemezés

Ahogy a konzultáció eredményesen zárult és igényled a további együttműködésünket, akkor elkészítjük számodra az ajánlatunkat a webáruházad költöztetésével kapcsolatban, illetve tájékoztatunk a költöztetés lényeges technikai elemeiről és annak tervezett időpontjáról.

Webáruház költöztetés megkezdése
5

Webáruház költöztetésének megvalósítása

Ebben a fázisban pedig végrehajtjuk, a szükséges fejlesztési munkálatokat, majd pedig elvégezzük a technikai átállást.

Webáruház költöztetés eredmény ellenőrzés
5

Ellenőrzés

A webáruház átköltöztetését követően természetesen Te is leellenőrizheted a végeredményt az átállást követően, hogy mindennel elégedett vagy-e. Majd pedig jöhet a megújult bizakodás!

Ügyfeleink mondják rólunk

Igyekszünk minél több véleményt kérni ügyfeleinktől, akik véleményt adnak és hozzájárulnak, azokat feltesszük ide.

Partnereink és ügyfeleink

Itt azok jelennek meg, akik a közzétételhez hozzájárultak.

KTT-Sopron
BD-TECH
Bástya Bűtorlapcentrum Sopron
Netmatrac
Liquidweb
Sopron Bank Burgenland
UBS Switzerland Bank
Zürcher Kantonalbank
TAASS.com - Your American Sports Fan Shop
Micro Center USA
CSL Computer
Banca Centrale San Marino
Stripe Payment
PayPal
Barion
Innsbruck Airport