Magyar English
Felejtsd el a bérelt konstrukciót

Egyedi webáruház készítés?

 • Nincs kompromisszum
 • Korlátlan funkciók, lehetőségek
 • Folyamatos fejlesztői támogatás

Már elérhető 790.990 Ft egyszeri díj

Érdekel
Egyedi webáruház készítés

Az ADENDA webShop professzionális webáruház rendszerünk az egyike a legmagasabb képességű e-kereskedelmi megoldásoknak, amely ütőképes technikai alapot biztosít a számodra, ha az online piactérre szeretnél lépni. Egyedi webáruház készítés esetén a webshopunk alaprendszerét a Te egyedi igényeiddel kibővítve nagyvállalati megoldásokat megszégyenítő webáruházra tehetsz szert. Alaprendszerünk azonnal elindítható, számodra kockázatmentes megoldást jelent webáruházadnak elindítása az ADENDA webShop rendszerünkkel, így végre nem hónapok kérdése az online piacra lépés – már 24-48 órán belül beüzemelhető rendszert kapsz tőlünk. Majd pedig kezdődhet a továbbfejlesztés az egyedi igényeid alapján.Egyedi webshop készítés néhány jellemzője


Néhány fontosabb jellemző, ami elengedhetetlen


Egyedi dizájn kinézet, saját domain név. Egyedi webáruházad a közösen megbeszélt dizájnnal és színvilággal üzemeljük be, és sok fukcionalitást egyedi elrendezésben valósíthatsz meg, ahogyan az a vásárlóknak a legideálisabb és legkényelmesebb vásárlást eredményezi. Villámgyors, hatékony adminisztratív felülettel kezelheted a webáruházadat.

Az adminisztrációs felületen keresztül a rendszer minden részét átláthatóan és könnyedén kezelheted, nem szükséges hozzá informatikus segítsége, de természetesen segíteni tudunk a technikai támogatásban is neked. Éppen ezért mindenképpen figyelmedbe ajánjuk az idevonatkozó technikai támogatás szolgáltatásunkat, hiszen szakértő munkatársaink gyorsan tudnak reagálni az esetleges napi rutinok közben keletkezett problémákra, így neked csak az üzlettel kell foglalkoznod, hiszen a többit Mi megoldjuk.

Számlázás, díjbekérő kiállítás és rendeléskezelés egy kattintással a webshop rendszerében. Elfelejtheted az időrabló, kézi számlázást, hiszen az már idejét múlt és az adminisztráció is könyebb ezáltal. Az ADENDA WebShop rendszerünkben minden egy helyen rendelkezésre áll. A webáruházadba érkező megrendelések automatikusan átemelhetőek a számlázó programba, amennyiben külső számlázó programot használsz, és onnan egy kattintással tudsz bármelyik rendelésről számlát készíteni.

Kiemelkedő marketing funkcionalitás. Akciók, kuponok, hírlevélkezelés, top termékek, bannerek, stb. - ezekre az alapvető marketing funkciókra minden webáruháznak szüksége van, így ezeket Mi biztosítjuk számodra. Így webáruházad nemcsak egy online kereskedelmi felület lesz, hanem a marketing tevékenységednek egyik központi elemét is megvalósíthatod, amely a további potenciális vásárlóidnak elérését és megszólítását jelentheti számodra.

Webáruház ÁSZF és GDPR Adatvédelem kezelése automatikusan frissülve. Üzleti partnerünkkel együttműködve olyan kiegészítő szolgáltatást tudunk biztosítani számodra webáruházadhoz, amellyel a jogszabályváltozáskor automatikusan frissülni tud a webáruházad ÁSZF és GDPR adatvédelmi oldala és ezáltal a letölthető dokumentumok is. A webáruház elindításakor a vonatkozó oldalakat egy generátor segítségével lehet elkészíteni, amellyel személyre szabott ÁSZF-et és adatkezelési tájékoztatót készíthetsz.Mennyibe kerül ha egyedi webáruházat szeretnél készíttetni?

A webáruház alaprendszerének továbbfejlesztési költségek tekintetében nem csupán az egyszeri elkészítési díjra kell számítanod, hiszen a későbbiekben a tartalom karbantartásért, technikai felügyeletért és az üzemeltetéshez szükséges járulékos költségekre is kell gondolnod. Igaz ezek a tételek nem a fejlesztés során merülnek fel, mint időszakosan fizetendő költségek, hanem a a fejlesztés elkészültét követően.

Arra is számítanod kell, hogy a jövőben is időnként fejlesztésekre lesz szükséged, hiszen menet közben is bizonyára felmerülnek majd olyan igényeid, amelyeket majd fejleszteni szükséges. Ha nem akarod azt, hogy elavult legyen a webáruházad, akkor adott időközönként felül kell vizsgálni és szükség esetén frissíteni kell a webshop funkciókat.

Az, hogy pontosan mennyibe kerül az általad felsorakoztatott igényeid alapján a webáruházad elkészítése ezt a számodra elkészített egyedi ajánlatunk fogja neked megmondani, hiszen az igényeid ismerete nélkül nem lehet csak egzakt módon meghatározni a fejlesztési költséget.. Nagy általánosságban azonban elmondható, hogy 700.000 Ft és 2.000.000 Ft között már megvalósítható egy átlagos kereskedelmi funkcionalitással felvértezett, jól prosperáló webáruház, de a határ természetesen a csillagos ég. Mindenesetre a következőket mindenképpen érdemes átgondolnod, mielőtt belevágsz az egyedi igényeid meghatározásába és megbízol minket a fejlesztéssel:

 • Hány terméked-kategóriád lesz a webáruházban?
 • Kell-e termékszűrő, milyen szűrési feltételekkel, termékparaméterekkel?
 • Fizetési és szállítási feltételek lehetőségei?
 • Milyen egyedi funkciókhoz ragaszkodsz minkenképpen?
 • Hány nyelven fog megjelenni a webáruház?
 • Milyen gyakran van szükség tartalmi és termék frissítésre?
 • Mennyire fontos számodra a webáruház gyors elkészítése?
 • Milyen büdzsével rendelkezel a fejlesztéshez? 


Amennyiben azonban úgy érzed, hogy nem szeretnél több százezret, akár milliókat befektetni induláskor a webáruházad elkészítésébe, van rá megoldásunk, hiszen egyedi igények alapján (korlátozott mértékben) bérelhetsz is tőlünk komplett webáruház rendszert. Azonban a jó hírünk az, hogy a fentiekben vázolt alap kérdésekben az ADENDA webShop webáruház rendszerünk már kész megoldásokat kínál számodra, hiszen már minden szükséges funkció be van építve.

 

Meglévő domain átregisztrálása hozzánk

Egy másik szolgáltatónál lévő, a neveden vagy céged nevén lévő regisztrált domain hozzánk történő átregisztrálása.

Webáruház készítés árak? Alapozol, vagy szintet ugrassz!

ALAP csomag
790.000 Ft
 • Neked ajánljuk, ha egyedi fejlesztésű webáruházat szeretnél készíttetni velünk, de nem szeretnél egyelőre nagyobb összeget beruházni ebbe.
 • Egyedi kinézetű wedizájn
 • Alapvető webáruház funkciók
 • Hatékony webshop adminisztrációs felület
 • Tetszőleges számú termékek
 • 100% keresőbarát webáruház felépítés
 • Szállítási és fizetési módok konfigurálása
 • Kapcsolódó termékek
 • DEMO verzió megtekintése
Megrendelem
Egyedi webáruház készítésben is nehezebb a választás
Kérj egyedi ajánlatot!
???
 • Van még lehetőség a tovább fokozásra! Előfordulhat, hogy az itt kínált ALAP verziónk az egyedi webáruházad elkészítéséhez számodra valamiért kevésnek bizonyuk, akkor ha az elvárásaid nem egyeznek a csomagban kínált verziók egyikével sem, akkor igényeid alapján egyedi ajánlatot készítünk számodra. Ajánlatunk olyan lehetőséget fog számodra kínálni, hogy nem lesz szíved visszautasítani, hiszen a legjobb rendszer birtokosa lehetsz Te is.
Ajánlatot kérek
Biztos ügyes vállalkozó vagy, jók az eredményeid. De lehet jobb is, mindezt egy egyedi webáruházzal!

Érdekel hogyan? Kattints ide, kérj ajánlatot és megmutatjuk.

Szeretnéd meglévő webáruházad hozzánk költöztetni?

Ilyen irányú igényedet is szívesen teljesítjük és technikailag segítünk Neked a megvalósításban és a zökkenőmentes költözésben. Ha jelenlegi webáruházadat inkább szívesebben használnád az ADENDA WebShop rendszerünkkel, akkor ezt megvalósítjuk számodra. Ennek részleteiért fordulj hozzánk bizalommal, kérjél tőlünk ajánlatot.

Egyedi webáruház készítés ajánlatkérés

Miért előnyös számodra az egyedi webáruház készítés?

Egyedi fejlesztés

Egyedi webáruházad teljesen az igényeid szerint tervezzük és fejlesztjük. Ez lehetővé teszi számodra az egyedi megjelenést és funkcionalitás kialakítását is.

Kreatív szabadság

Az egyedi megoldások lehetővé teszik, hogy kreatív ötleteket és dizájn elemeket hozzunk létre, amelyek megkülönböztetik a webáruházad a versenytársaktól

Rugalmasság

Egyedi webáruházadat könnyen testre szabhatod és bővítheted a jövőbeni igényeidnek megfelelően. Ez lehetővé teszi a skálázhatóságot és a hosszú távú növekedést.

Jobb teljesítmény és sebesség

Az egyedi webáruházad optimalizált a gyorsabb betöltési idők és a jobb teljesítmény érdekében, ami javítja az ügyfélélményt és a Keresőoptimalizálást (SEO).

Egyedi funkciók

Az egyedi webáruházad lehetővé teszi olyan egyedi funkciók hozzáadását, amelyekre szükséged van, például speciális fizetési lehetőségek vagy terméktestreszabás.

Versenyelőny

Az egyedi webáruházad lehetővé teszi, hogy jobban differenciáld magad a versenytársaidtól, és egyedi értékesítési stratégiákat alkalmazz, így nagyobb versenyelőnyt szerezhetsz.

Kérdéseid vannak? Azonnali válaszokat szeretnél?

Kérhetsz tőlünk díjmentes telefonos visszahívást is, így elmondhatod, mit szeretnél és segítünk.

URI webTECH ügyfélszolgálat elérhetőségei

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfeleink részéről számtalan kérdés szokott felmerülni az egyedi webáruház készítéssel kapcsolatban, így a legfontosabbakat közzétesszük, hogy Te is megkaphasd a választ, ugyanarra a kérdésre. Ha szeretnéd megtekinteni a kérdések és a válaszok listáját, akkor kattints ide

Ügyfeleink mondják rólunk

Igyekszünk minél több véleményt kérni ügyfeleinktől, akik véleményt adnak és hozzájárulnak, azokat feltesszük ide.

Partnereink és ügyfeleink

Itt azok jelennek meg, akik a közzétételhez hozzájárultak.

KTT-Sopron
BD-TECH
Bástya Bűtorlapcentrum Sopron
Netmatrac
Liquidweb
Sopron Bank Burgenland
UBS Switzerland Bank
Zürcher Kantonalbank
TAASS.com - Your American Sports Fan Shop
Micro Center USA
CSL Computer
Banca Centrale San Marino
Stripe Payment
PayPal
Barion
Innsbruck Airport