Magyar English German
Tuti bérelt szerverek

Szerverbérlés VPS technológiával

  • Nagy számítási teljesítmény a legjobb áron
  • Előre konfigurált operációs rendszerképek nagy választéka
  • DDoS védelemmel együtt
  • Távoli konzol, DVD-meghajtó, API

Már igényelhető Ft /hónap

MOST érdekel
Szerverbérlés VPS technológiával

Szerver bérlés (felhő alapú VPS bérelt szerver szolgáltatás)

Nagyobb látogatottságú weboldalak, webáruházak, ERP/CRM és vállalati ügyviteli rendszerek, illetve egyedi szoftverek, alkalmazások üzemeltetésére megbízható bérelhető szerver szolgáltatásainkból válogathatsz. Szolgáltatásaink igénybevétele esetén a lentebbi szolgáltatási csomagjaink teljességgel kiszolgálják az igényeidet, illetve egyedi igényeidet is teljesíteni tudjuk, illetve a megfelelő szerver bérlési csomag megválasztásával az igényeid az alábbi kínálatunk a messzemenőkig garantáltan maximális teljesítménnyel és rendelkezésre állással tud kiszolgálni téged.

Ha nem találod az igényeidnek, elképzeléseinek megfelelő szervert a kínálatunkban, kérj tőlünk egyedi ajánlatot, megadva egyedi elképzeléseidet, igényeidet. Számodra akkor ajánljuk a szerverbérlés szolgáltatásunkat, ha kiszámítható, olcsó havi költséggel szeretnél kalkulálni és mindezért megbízható bérelt szervert szeretnél igényelni.Mi is az a felhő alapú (Cloud VPS) szerver bérlés?

Mi is az a felhő alapú (Cloud VPS) szerver bérlés?

A VPS szerver bérlés szolgáltatásunk, mint egy nagy teljesítményű szerver (virtual private server – virtuális szerver) lényege, hogy egy számítási- (processzor, memória) és tárhely kapacitással rendelkező erős hardver jellemzőkkel bíró szervereinkből álló infrastruktúránkat az általad igényelt erőforrások alapján egy virtuális szerverbe helyezzük át. Így Neked nem kell erre a célra külön szervert drágán vásárolnod, azonban egy fizikai dedikált szerverhez nagyon hasonló paraméterezésű erőforrásokat tudsz mégis nálunk használni. Mindezen felül jelentősen egyszerűbb a használata, mint egy fizikai dedikált szervernek, hiszen a szerver erőforrásai folyamatosan rendelkezésedre állnak. Mindemellett az URI webTECH - VPS szerver bérlés szolgáltatása esetén minden szerver erőforrás redundanciával rendelkezik, így hiba esetén is a szolgáltatásaink folyamatosan rendelkezésre állnak.

A szerver üzemeltetéséhez domain névre is szükséged lesz?

A szervered interneten történő publikus eléréséhez egy regisztrált domain névre is szükséged lehet, amelyet szintén megrendelhetsz nálunk. A domain nevet külön folyamatként is regisztrálhatod, de a szerverbérlés megrendelése során is megrendelheted.

VPS szerver bérlés árak - németországi szervereinken

Csomag Magok RAM Tárkapacitás Forgalom IP címek Ár
VPS 200 2 2 GB 40 GB SSD (RAID10) 80 TB 1 IP cím

3490 Ft/hónap *

Megrendelem
VPS 500 4 4 GB
  • 80 GB SSD (RAID10)
80 TB 1 IP cím

6590 Ft/hónap *

Megrendelem
VPS 6000 14 36 GB 1536 GB SSD (RAID10) 80 TB 1 IP cím

22890 Ft/hónap *
NÉPSZERŰ

Megrendelem
VPS 8000 18 48 GB 2048 GB SSD (RAID10) 80 TB 1 IP cím

29290 Ft/hónap *

Megrendelem

* Fenti szolgáltatáscsomagok díjai az alapkonfigurációkra vonatkoznak, egyedi igényeivel a díjak változhatnak. A szervereink a fenti táblázat szerint Németországban üzemelnek, így a megrendelt szerverbérlés szolgáltatás az ottani szervertermünkben kerül beüzemelésre. Ha magyarországi szervertermünkben szeretnél szervert bérelni, akkor tekintsd meg a lentebbi díjtáblázatot. A VPS szerver bérlés csomagok bérleti díja nem tartalmazza a Rendszergazdai díjat, azt külön szolgáltatásként kell igényelned,ha nincsen aki elvégezze ezt neked. Amennyiben nincsen rendszergazdád, aki a bérelt szerver technikai felügyeletét ellássa, akkor ezt a szolgáltatást külön tőlünk megrendelheted, illetve ajánlatot kérhetsz ide kattintva.

Egyedi szerverbérlés ajánlatkérés

VPS szerver bérlés árak - magyarországi szervereinken

Csomag Magok RAM Tárkapacitás Forgalom IP címek Ár
VPS1-H 1 2 GB 30 GB SSD 60 TB 1 IP cím

2690 Ft/hónap *

Megrendelem
VPS2-H 2 4 GB
  • 40 GB SSD
90 TB 1 IP cím

4790 Ft/hónap *

Megrendelem
VPS3-H 4 8 GB 80 GB SSD 120 TB 1 IP cím

8290 Ft/hónap *
NÉPSZERŰ

Megrendelem
VPS4-H 6 16 GB 2048 GB SSD 120 TB 1 IP cím

14290 Ft/hónap *

Megrendelem

* Fenti szolgáltatáscsomagok díjai az alapkonfigurációkra vonatkoznak, egyedi igényeivel a díjak változhatnak. A szervereink a fenti táblázat szerint Magyarországon üzemelnek, így a megrendelt szerverbérlés szolgáltatás az ottani szervertermünkben kerül beüzemelésre. Ha a németországi szervertermünkben szeretnél szervert bérelni, akkor tekintsd meg a fentebbi díjtáblázatot. A VPS szerver bérlés csomagok bérleti díja nem tartalmazza a Rendszergazdai díjat, azt külön szolgáltatásként kell igényelned,ha nincsen aki elvégezze ezt neked. Amennyiben nincsen rendszergazdád, aki a bérelt szerver technikai felügyeletét ellássa, akkor ezt a szolgáltatást külön tőlünk megrendelheted, illetve ajánlatot kérhetsz ide kattintva.

Egyedi szerverbérlés ajánlatkérés
VPS szervereink előnyei

VPS szervereink előnyei

Nagy teljesítményű VPS szerverek neked is.

A lehető legrugalmasabb minimális szerződési időn alapuló virtuális szervereink / VPS-ek nagy számítási teljesítményt kínálnak számodra fixen kiszámítható nagyon alacsony áron, hónapról-hónapra. Mindemellett ugyanúgy vannak technikailag felszerelve, mint a root szervereink. Azonban csak dedikált CPU-magokkal telepítve, így az elégedettségi garancia is magas. Ugyan a nagyon magas, éves átlagban 99,9%-os garantált minimális rendelkezésre állás nincs benne a VPS szerver szolgáltatásunkban. De cserébe garantáltan olcsó szolgáltatási díjon igényelheted.

Folyamatosan alacsonyan tartott szerver árak

Folyamatosan alacsonyan tartott árak

A legjobb árakat kínáljuk Neked a VPS szervereink bérlése esetén. Ha egy másik szolgáltatónál olcsóbban találod meg a hasonló szerverbérlést, kérünk téged, rendelés előtt lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Ha az összehasonlításod helyes, akkor ajánlatunkat 10%-kal csökkentjük.

Ha több szerver erőforrásra van szükséged
Ha nagyobb szerver erőforrásra van szükséged

Ha további erőforrásokra van szükséged, akkor ajánljuk számodra a Root szerverbérlés lehetőségét, hiszen egyesíti a dedikált és a virtuális szerver előnyeit, a CPU és RAM tekintetében így dedikált erőforrásokról beszélünk 99,9%-os éves rendelkezésreállással. Gyors és biztonságos hardveres RAIDtechnológia. Vállalati hardver minőség a DELL-től és a HPE-től, illetve 2,5 Gbps-os hálózati kártya és még sok más színvonalas technológiai megoldás. Ezt a szolgáltatásunkat jellemzően rendszergazdai feladatok ellátásával is vállaljuk.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfeleink részéről számtalan kérdés szokott felmerülni a VPS szerverbérlés igénybevétele során, így a legfontosabbakat közzétesszük, hogy Te is megkaphasd a választ, ugyanarra a kérdésre. Ha szeretnéd megtekinteni a kérdések és a válaszok listáját, akkor kattints ide

Ügyfeleink mondják rólunk

Igyekszünk minél több véleményt kérni ügyfeleinktől, akik véleményt adnak és hozzájárulnak, azokat feltesszük ide.

Partnereink és ügyfeleink

Itt azok jelennek meg, akik a közzétételhez hozzájárultak.

KTT-Sopron
BD-TECH
Bástya Bűtorlapcentrum Sopron
Netmatrac
Liquidweb
Sopron Bank Burgenland
UBS Switzerland Bank
Zürcher Kantonalbank
TAASS.com - Your American Sports Fan Shop
Micro Center USA
CSL Computer
Banca Centrale San Marino
Stripe Payment
PayPal
Barion
Innsbruck Airport