Magyar English

URI webTECH szolgáltatásai

Tulajdonképpen minden olyan szolgáltatást megkaphatsz tőlünk, amely az internetes jelenléthez vagy ügyvitelhez szükséges

Lássuk milyen szolgáltatásokból válogathatsz nálunk

A szolgáltatásaink széles spektruma elérhető cégek és vállalatok számára. Ritka szolgáltatók egyike vagyunk, hiszen 1 kézből kapsz meg minden olyan szolgáltatást, amely az internetes jelenléthez, online kereskedelemhez, vagy éppen az ügyfélnyilvántartáshoz szükséges. Mindezt úgy, hogy már több mint 26 éve jelen vagyunk szolgáltatásainkkal belföldön és külföldön is egyaránt és tesszük ezt azóta is nagyon minimális ügyfél fluktuációval. Erre bizony büszkék vagyunk.

Web hosting szolgáltatás
1

Web hosting szolgáltatás

Az idevonatkozó, tárhely szolgáltatás, domain regsiztráció, szerverbérlés, ssl tanúsítvány és céges email cím szolgáltatásaink tulajdonképpen teljes spektrumot biztosítanak számodra az internetes megjelenéshez, csak válaszd ki mit szeretnél, vagy kérjél tőlünk segítséget a választáshoz.

Webfejlesztési szolgáltatások
2

Webfejlesztési szolgáltatások

Komplett céges és vállalati weboldalakat, honlapokat készítünk egészen a tervezéstől a kulcsrakész megvalósításig, illetve egyedi igényeid alapján fejlesztünk, készítünk el számodra CRM ügyfélnyilvántartási rendszert és nem utolsó sorban online kereskedelemhez webáruházat. Ennél többre nincs is szükséged.

Online marketing szolgáltatások
3

Online marketing szolgáltatások

Érd el a potenciális vevőidet, ügyfeleidet könnyedén a világhálón. Nem tudhatod, hogy kik azok akik éppen a Te szolgáltatásaidat, vagy termékeidet keresik. Ahhoz, hogy Ők megtalálják a weboldaladat, webáruházadatm tőlünk minden szükséges szolgáltatást megkapsz és az eredményeiden ez hamarosan látszani is fog.

Egyedi webáruház bérlés
4

Webáruház bérlés

Ha még csak most lépsz be az online piactérre, termékeidet online szeretnéd értékesíteni és még nem szánsz tőkét az egyedi webáruház elkészíttetésére nálunk, akkor alternatívaként egyedi igényeid alapján bérelhetsz webáruházat tőlünk, amely tökéletesen megfelel az elinduláshoz. Később pedig lehet ugrani egy nagyobbat egy egyedi webshop fejlesztés irányába.

Webáruház költöztetés, hogy jó helyre kerülj
5

Webáruház költöztetés

Ha valamilyen okból elégedettlen vagy a jelenlegi szolgáltatóddal a webáruházad működésével, vagy üzemeltetésével kapcsolatban, akkor nálunk jó helyre fogsz tudni kerülni, hiszen tőlünk 1 kézből megkaphatsz mindent, amire egy webáruház hatékony és eredményes üzemeltetéséhez szükséges.

Weboldal költöztetés
6

Weboldal költöztetés

Hasonlóképpen ez esetben is, ha valamely okból elégedettlen vagy a jelenlegi szolgáltatóddal a weboldalad működésével, vagy annak üzemeltetésével kapcsolatban, akkor nálunk jó helyre fogsz tudni kerülni, hiszen tőlünk 1 kézből megkaphatsz mindent, amire a weboldalad hatékony és eredményes üzemeltetéséhez szükséges.

Webshop adminisztrátor
7

Webshop adminisztrátor

Ha nincsen megfelelően hatékony munkatársas a webáruházad technikai üzemeltetésére és adminisztratív feladatok ellátására, akkor szolgáltatásunkkal a problémáidtól megszabadulhatsz egy csapásra. Az, hogy nem ülünk ott az irodádban felügyelet alatt, még nem okoz semmilyen hátrányt számodra, sőt! Bennünk megbízhatsz, már régóta csináljuk amit csinálunk.

CRM ügyviteli rendszer bérlés
8

CRM ügyviteli rendszer bérlés

A Scylla CRM ügyviteli rendszerünk egy tökéletes megoldást nyújt neked arra, hogy ha az ügyfeleid, vásárlóid adatait szeretnéd úgy tárolni, elérni és kezelni, hogy azt a világon bárhonnan az internet és egy böngésző segítségével használhasd, illetve ugyanezen elérhetőségi funkció a munkatársaidnak is rendelkezésükre álljon, akkor tőlünk bérelheted a megoldást.

Szoftverek és weboldalak nyelvi fordításai
9

Szoftverek és weboldalak nyelvi fordításai

A szoftverfejlesztői szektorban a legtöbb fejlesztő arra törekszik, hogy szoftverük, alkalmazásuk a lehető legtöbb nyelven elérhető legyen, hiszen ez jelentős előnyt ad a szoftver értékesíthetőségéhez. Az ilyen szoftverfejlesztőknek a munkáját segítjük azzal, hogy az általuk készített szoftvereknek vállaljuk a magyar nyelvre történő lefordítását, angol és német nyelvről.

Technikai támogatások
10

Technikai támogatások

A szolgáltatásaink során sok esetben szükséged lehet technikai támogatásra, segítségre. Ilyen esetekben tudunk biztosítani ingyenes és értéknövelt szolgáltatásként fizetős technikai támogatást. Ne gondold naívan azt, hogy egy weboldal, webáruház, vagy ügyviteli rendszer üzemeltetése során nincsen szükséged segítségre, vagy technikai felügyeletre, mert bizony akkor csalódnál.

Segítségre, információra van szükséged?

Ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, keress bizalommal és megkeressük a megoldást az igényeidre. Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, ne aggódj, visszahívunk.

URI webTECH ügyfélszolgálat elérhetőségei

Ügyfeleink mondják rólunk

Igyekszünk minél több véleményt kérni ügyfeleinktől, akik véleményt adnak és hozzájárulnak, azokat feltesszük ide.

Partnereink és ügyfeleink

Itt azok jelennek meg, akik a közzétételhez hozzájárultak.

KTT-Sopron
BD-TECH
Bástya Bűtorlapcentrum Sopron
Netmatrac
Liquidweb
Sopron Bank Burgenland
UBS Switzerland Bank
Zürcher Kantonalbank
TAASS.com - Your American Sports Fan Shop
Micro Center USA
CSL Computer
Banca Centrale San Marino
Stripe Payment
PayPal
Barion
Innsbruck Airport