Magyar English
Webáruházadhoz-Weboldaladhoz

SSL tanúsítványok

  • Emelt szintű adatbiztonság
  • Magasabb vásárlói bizalom
  • Magasabb Google rangsorolás

MÁR 6490 Ft-tól /év

Érdekel
SSL tanúsítványok a weboldalad biztonságáért

A jól megválasztott SSL tanúsítvány adja a megfelelő biztonságot

Az SSL tanúsítványok arra szolgálnak, hogy a Te számítógéped és az éppen általad megnézett weboldal között létrejöhessen egy biztonságos, titkosított csatorna, hogy a számítógéped és a nézett weboldalt kiszolgáló weboldal közötti adatkommunikáció biztonságosan áramoljon. Bizonyos információknak, mint a bankkártya, hitelkártya adatok, fiók szintű belépéshez szükséges adatok és egyéb kényes információk adatátvitelének megfelelő szintű titkosítás alatt kell megvalósulnia, hogy az esetleges adatszivárgás, adatlehallgatás elkerülhető legyen.

SSL tanúsítvány használatával adataid titkosításra kerülnek, mielőtt azok interneten keresztül az adott szerveren tárolt weboldalhoz eljutnának. A titkosított adatot csak a célszerver képes értelmezni és lefordítani. Ez biztosítja, hogy a weboldalon megadott adataidat nem tulajdoníthatják el. Ugyanez a metodika érvényes akkor is, amikor egy weboldalra, webáruházba, vagy bármely internetes platformra látogat el a felhasználó és ott adatkommunikációt generál, mondjuk böngészi az adott oldalt.

Tudnod kell, hogy a biztonságon felül, Keresőoptimalizálás szempontjából 2014. augusztus 6-tól kezdve fontos tényezőként szerepel, hogy az SSL tanúsítvánnyal rendelkező weboldalak előkelőbb helyre kerülnek a keresés során a találati lista rangsorolásában. Ez is egy hatalmas előny, amiért fontos és megéri SSL tanúsítványt használni a weboldaladhoz, webáruházadhoz.

Az SSL tanúsítványok fajtái

Annyit azért esetleg nem árt tudnod, hopgy az SSL tanúsítványokat három hitelesítési csoportra lehet felosztani.

Domain hitelesítő tanúsítvány

A kérelmezőnek igazolni kell, hogy a domain név fölött Ő rendelkezhet. A kibocsátott tanúsítvány tartalmazza a domain nevet, amihez igényelve lett a tanúsítvány, valamint a kérelmet a tanúsítvány kiállításáról.

Szervezetet hitelesítő tanúsítvány

A tanúsítványt kérelmezőnek bizonyítania kell tudni, hogy cége hivatalosan bejegyzett és legális üzleteti tevékenységet folytat, ez a domain hitelesítéséhez szükséges. A kibocsátott tanúsítvány tartalmazza a domaint és a tanúsítványt igénylő szervezet nevét.

Kiterjesztett hitelesítő tanúsítvány

Ez tartalmazza az előbb leírt hitelesítési követelményeket, valamint további feltételeket is. A kibocsátott tanúsítvány tartalmazza a domain és az igénylő szervezet nevét. Fontos itt azonban még megjegyezni, hogy csak a kiterjesztett hitelesítő tanúsítvánnyal rendelkező weboldalak URL sávjában jelenik meg zöld sávban a domainhez kapcsolható szervezet neve.

 

SSL tanúsítvány a weboldalad nagyobb biztonságáért

A rendelhető tanúsítványokért kattints ide

Kérdéseid vannak? Azonnali válaszokat szeretnél?

Kérhetsz tőlünk díjmentes telefonos visszahívást is, így elmondhatod, mit szeretnél és segítünk.

URI webTECH ügyfélszolgálat elérhetőségei

Ügyfeleink mondják rólunk

Igyekszünk minél több véleményt kérni ügyfeleinktől, akik véleményt adnak és hozzájárulnak, azokat feltesszük ide.

Partnereink és ügyfeleink

Itt azok jelennek meg, akik a közzétételhez hozzájárultak.

KTT-Sopron
BD-TECH
Bástya Bűtorlapcentrum Sopron
Netmatrac
Liquidweb
Sopron Bank Burgenland
UBS Switzerland Bank
Zürcher Kantonalbank
TAASS.com - Your American Sports Fan Shop
Micro Center USA
CSL Computer
Banca Centrale San Marino
Stripe Payment
PayPal
Barion
Innsbruck Airport