Magyar English

Regisztrálj domain nevet

Ahhoz, hogy weboldalad elérhető legyen a világhálón, szükséged van egy domain névre.


* Fentebb látható domain végződések díjai, csak tájékoztató jellegűek, a pontos ár a regisztráció megkezdésekor lesz látható!
Domain regisztráció

Miért szükséges neked is a domain regisztráció?

A weboldal vagy webáruház készítéséhez a domain regisztráció szükséges azért, mert a domain az interneten elérhető cím, amely a látogatók számára lehetővé teszi, hogy megtalálják és hozzáférjenek a webhelyedhez (weboldal, webáruház). A domain egyedülálló név, amely megkülönbözteti weboldalad más webhelyektől az interneten.

Az alábbiakban bemutatjuk neked a domain regisztráció jelentőségét és előnyeit

Azonosítás: A domain segítségével a látogatóid könnyen megjegyezhetik és megtalálhatják weboldalad. Ez az interneten való könnyű azonosítást és navigációt teszi lehetővé, hiszen egy nevet könnyebben meg tud bárki jegyezni, mint az adott weboldalnak számokból álló IP címét.

Professzionális megjelenés: Egyedi domain névvel ellátott weboldal vagy webáruház sokkal professzionálisabb benyomást kelt a látogatóban, mint egy ingyenes webhelyszolgáltató által kínált aldomainnel hivatkozó cím.

Márkaépítés: A domain regisztráció lehetővé teszi számodra, hogy a vállalkozásod vagy márkád nevét használd a weboldalad nevében. Ez segít a márkád felépítésében és megőrzésében az online térben.

Keresőoptimalizálás (SEO): Egy egyedi, releváns és jól megválasztott domain nevű weboldal általában jobb helyezést érhet el a keresőmotorok találati listáin, ami javíthatja az online láthatóságot és látogatottságot.

Bizalmi tényező: Egy saját domain névvel rendelkező webhely megbízhatóbbnak tűnhet a látogatók számára, és növelheti az ügyfelek bizalmát a vállalkozással kapcsolatban.

Függetlenség és ellenőrzés: A saját domain regisztrációjával teljes ellenőrzést gyakorolsz a webhelyed felett, mivel nem függesz más szolgáltatóktól, és bármilyen tartalmat vagy szolgáltatást elhelyezhetsz rajta a saját belátásod szerint. Sőt, ha nem vagy elégedett a szolgáltatóddal, akkor a domain nevedet a weboldalad tartalmával együtt elköltöztetheted egy másik szolgáltatóhoz.

Egyedi e-mail címek: A domain regisztráció lehetővé teszi számodra, hogy saját domain névvel végződő egyedi e-mail címeket hozzál létre, például info@vallalkozasodneve.hu, amely szintén hozzájárulhat a vállalkozásod profi megjelenéséhez.

A domain regisztráció tehát fontos és alapvető lépés a weboldal vagy webáruház készítése során. A domain név regisztrációját nálunk kezdeményzheted, ha ide kattintasz. A jó domain név kiválasztása és a megfelelő kiterjesztés (pl.: .com, .hu, .eu, stb.) kiválasztása fontos, mivel ez is befolyásolhatja a weboldalad látogatottságát és sikerét az interneten.

Regisztráld át hozzánk meglévő domain nevedet

Egy másik szolgáltatónál lévő, a neveden vagy céged nevén lévő regisztrált domain hozzánk történő átregisztrálása.

További kiegészítő szolgáltatásaink a domainhez

Teljeskörű webhoszting szolgáltatás eléréséhez, szükséged van még minimum az alábbiakra is.

Webtárhely szolgáltatás

A regisztrált domain névhez webtárhely szolgáltatást is tudunk számodra kínálni.

MEGTEKINTEM

Céges e-mail cím

Az e-mail cím tekintetében is fontos a megjelenés, ezt is biztosítjuk számodra.

MEGTEKINTEM

Kérdéseid vannak? Azonnali válaszokat szeretnél?

Kérhetsz tőlünk díjmentes telefonos visszahívást is, így elmondhatod, mit szeretnél és segítünk.

URI webTECH ügyfélszolgálat elérhetőségei

Fontos tudnivalók a domain regisztrációhoz

1. lépés: Megrendelés. Add le a megrendelésed ide kattintva a kiválasztott domain névre. 2. lépés: Számla/Díjbekérő kiegyenlítése A díjbekérőd, számlád a rendelés után azonnal elkészül, amit a fiókodba belépve lehetőséged van kiegyenlíteni, ha még nincsen nálunk felhasználói fiókod, akkor azt a domain regisztráció során megnyithatod. 3. lépés: Online igénylőlap kitöltése A befizetés után a regisztrációtól már csak egy lépésre vagy. Az https://ocp.uriweb.hu oldalon belépve a Domainek / Igénylőlap kitöltő menüpont alatt szükséges még egy adatkitöltést elvégezned, és a regisztrációs folyamat már indul is. Mennyi idő a .hu domain regisztráció? Fenti lépések elvégzése után a visszajelzésünktől számítva 1-3 napon belül megtörténik a domain regisztráció, illetve 24 órán belül már technikailag használhatod nálunk a domain neved.. A legtöbb esetben ez már 1 munkanapon belül teljesül.

1. lépés: Megrendelés. Add le a megrendelésed ide kattintva a kiválasztott domain névre. 2. lépés: Számla/Díjbekérő kiegyenlítése. A díjbekérőd, számlád a rendelés után azonnal elkészül, amit a fiókodba belépve lehetőséged van kiegyenlíteni, ha még nincsen nálunk felhasználói fiókod, akkor azt a domain regisztráció során megnyithatod. 3. lépés: Regisztráció a befizetéskor. A befizetésed beérkezésekor regisztráljuk a domaint a fiókodban szereplő tulajdonosi adatokkal. Mennyi idő a domain regisztráció? Nemzetközi domain nevek esetén a regisztráció azonnal, azaz még a regisztráció napján megtörténik, amennyiben a regisztrációs díj is rendezett. Lehetőség van bankkártyás vagy PayPal-os befizetésre. Az ilyen befizetések azonnal megérkeznek hozzánk, így a domain regisztráció is azonnal elindulhat. Természetesen átutalásos vagy befizetésre is lehetőség van. Ez esetben a tranzakció beérkezése és feloldogzása után történik meg a domain regisztrációs folyamat indítása.

Domain név ellenőrzése. Ide kattintva a domain kereső segítségével ellenőrizheted, hogy a regisztrálni kívánt domain név szabad-e még, vagy már foglaltság miatt nem regisztrálhatod. A magyar-, az európai- és a nemzetközi domain nevek között is egyidőben keres a domain név keresőnk, így akár több domain végződést is regisztrálhatsz egyszerre.

Domain regisztrálás felelőssége. Csak is kizárólag a domain igénylője, illetve a domain használója tehető felelőssé a regisztrálandó domain név kiválasztásáért, és annak jelentéstartalmáért. Továbbá felelősséget kell vállalnod a domain név választás és domain használat jogszerűségéért, vagy a domain használatából eredő harmadik személynek okozott kárért is.

Domain név regisztrálhatósága. Ha a regisztrációs folyamat során a domain név még szabad, az nem jelenti azt, hogy véglegesen beregisztrálható. Ha a választott domain név egy cég neve, bármely akár védjegyoltalom alatt álló elnevezés, valamely 3. személynek a neve, annak használt művészneve, vagy esetleg bármely jogcím által meghatározható egyéb indok. Kérünk Téged, hogy fentiek miatt mindig tájékozódj a védjegynyilvántartásokról, a cégjegyzékek és egyéb névhasználati jogosultságokat ellenőrző nyilvántartások használatával, amelyeket az interneten is elérhetsz.

Domain adatok helyessége. A domain ellenőrzése kizárólag tájékoztatási célt szolgál. Egy domain aktuális állapotát 100% biztonsággal az adott domain végződést kezelő központi nyilvántartó weboldalán lehet pontosabb információt megtudni.

Domain név ellenőrzés érvényessége. A domain név keresés és annak és az ellenőrzés eredménye kizárólag csak a pillanatnyi időpontra és ebből kifolyólag a megadott állapotra érvényes. Nagy számok törvénye alapján előfordulhat, hogy az ellenőrzés és a regisztrációs folyamat során valaki más esetleg már hamarabb lefoglalja, azaz így beregisztráltatja a domain nevet.

Amennyiben a fentiek mellett még további tájékoztatásra van szükséged akkor kérünk téged,, hogy olvasd el ide kattintva mind azt amit a Domain regisztráció szolgáltatásunkról tudni érdemes, illetve keresd fel kérdéseiddel ügyfélszolgálatunkat.

További információk a témában

  • Nagyon sok domain végződés
  • Ingyenes DNS szolgáltatás
  • Online regisztráció
  • Automatizáció
  • Tapasztalt ügyfélszolgálat
  • Kimagasló Support
  • 99,9% elérhetőség
  • Több adatközpont
  • Nemzetközi jelenlét
  • Közvetlen kapcsolat
Domain regisztráció témájában

Ügyfeleink mondják rólunk

Igyekszünk minél több véleményt kérni ügyfeleinktől, akik véleményt adnak és hozzájárulnak, azokat feltesszük ide.

Partnereink és ügyfeleink

Itt azok jelennek meg, akik a közzétételhez hozzájárultak.

KTT-Sopron
BD-TECH
Bástya Bűtorlapcentrum Sopron
Netmatrac
Liquidweb
Sopron Bank Burgenland
UBS Switzerland Bank
Zürcher Kantonalbank
TAASS.com - Your American Sports Fan Shop
Micro Center USA
CSL Computer
Banca Centrale San Marino
Stripe Payment
PayPal
Barion
Innsbruck Airport