Magyar English
Fontos a hiteles megjelenés

Céges email címet szeretnék

 • Márkaépítés
 • Profizmus
 • Megbízhatóság

MÁR elérhető 1590 Ft /hónap

Érdekel
Céges e-mail cím igénylése


Egyedi céges e-mail cím használatának előnyei


 A céges e-mail cím egy olyan apró részlet az internetes megjelenés során, ami döntően befolyásolhatja a vállalkozásod hitelességét és profizmusát. Amíg a legtöbb vállalkozásnak alapvetően van saját domain-neve és email elérhetősége, sokan még mindig hajlamosak a személyes e-mail címet, vagy valami alternatív általában ingyenes email cím szolgáltatást használni a hivatalos kommunikációhoz. Azonban ha egyedi céges e-mail címet használsz, akkor az számos előnnyel jár.

Először is, egyedi céges e-mail cím sokkal hitelesebb benyomást kelthet az ügyfeleid és üzleti partnereid számára. Ha a vállalkozásod egy személyes e-mail címet használ, az könnyedén kétségeket kelthet a vállalkozásod hivatalosságával kapcsolatban. Emellett a céges email címek növelhetik egy vállalkozás profizmusát is, hiszen azt mutatják, hogy a vállalkozásod komolyan veszi a saját brandjét, márkáját.

Végül, de nem utolsósorban, az egyedi céges e-mail címek segíthetnek a vállalkozásodnak a céges levelezés hatékonyabb kezelésében. Ez lehetővé teszi a munkatársak közötti könnyebb kommunikációt, valamint az ügyfelekkel és partnerekkel folytatott levelezés átláthatóbbá tételét.

Az egyedi céges e-mail címek tehát sokkal többet jelentenek a vállalkozásod számára, mint amennyire azt elsőre gondolnád.A saját céges e-mail cím fontossága

A céges e-mail címek formátuma rendkívül fontosak a vállalkozásod számára. Nem csak az információáramlást segítik elő, hanem a céged, vállalatod hitelességét és professzionalizmusát is erősítik. A személyes e-mail címek, vagy az ingyenes alternatívák használata (pl. gmail, freemail, citromail, stb.) használata az üzleti kommunikációban komoly károkat okozhatnak a vállalkozásodnak.


A saját céges e-mail címek használatának előnyei

Hogyan növeli a saját céges e-mail cím a hitelességedet?

A céges e-mail cím használata megerősíti a vállalkozásod hitelességét a vásárlók és üzleti partnerek szemében. Egy saját e-mail cím azt sugallja, hogy a vállalkozásod komolyan veszi az üzleti kommunikációt, és különbséget tesz a személyes és az üzleti kapcsolatok között.

A személyes, vagy alternatív szolgáltatók által kínált e-mail címek használata gyakran kétségbe vonja a vállalkozás hivatalos jellegét. Lehetséges, hogy a vásárlóid és partnereid nem veszik komolyan a vállalkozásod, ha a hivatalos kommunikáció során egy személyes e-mail címet látnak.


Hogyan növeli a saját céges e-mail cím a professzionalizmusodat?

A saját céges e-mail címek növelik a vállalkozásod professzionalizmusát. Az egyedi cím azt sugallja, hogy a vállalkozásod komolyan veszi a márkaépítést és a márkád képviselőit, munkatársaid akik az ügyfelekkel és partnerekkel kommunikálnak.

A céges e-mail címek hozzájárulnak a vállalkozásod imázsához. A céges e-mail címek mögötti technológiai infrastruktúra és védelem további biztonságot és megbízhatóságot nyújt a vállalkozásod számára.


A legjobb gyakorlatok a saját céges e-mail cím kiválasztásához

Az egyedi céges e-mail cím kiválasztása során fontos szempontokat kell figyelembe venned. A következő legjobb gyakorlatok segítenek a megfelelő választásban.

1. A céges domain használata: A céges e-mail címnek tartalmaznia kell a céged domain nevét. Ez egységes képet ad a vállalkozásról és erősíti a márka hitelességét (valami haosnló: www.cegedneve.hu).

2. Az egyedi név használata: A céges e-mail címnek ideális esetben tartalmaznia kell a vállalkozásod nevét, hogy az ügyfeleid és partnereid könnyen azonosíthassanak.

3. A könnyen megjegyezhető és írható címek: A céges e-mail címeknek egyszerűeknek és könnyen megjegyezhetőeknek kell lenniük a könnyű kommunikáció érdekében.


Hogyan hozzd létre saját vállalati e-mail címet?

A saját céges e-mail cím létrehozása egyszerű folyamat, amelyet követni kell. Az alábbiakban bemutatjuk a lépéseket:

1. Regisztrálj egy domain nevet nálunk, ha még nem rendelkezel saját domain névvel.

2. Regisztrációt követően egyedileg, vagy segítségünkkel létrehozhatod az e-mail címeket.

3. Egyszerűen kész és már használhatod is.


Konzekvencia: a saját céges e-mail cím hatása a vállalkozásod sikerére

A saját céges e-mail címek sokkal többet jelentenek egy vállalkozásod számára, mint elsőre gondolnád. A hitelességet és a professzionalizmust erősítik, megkönnyítik az üzleti kommunikációt és növelik a vállalkozásod ezirányú biztonságát. A megfelelő céges e-mail cím kiválasztása és beállítása fontos lépés a vállalkozásod sikeréhez vezető úton.

 

 

Meglévő domain átregisztrálása hozzánk

Egy másik szolgáltatónál lévő, a neveden vagy céged nevén lévő regisztrált domain hozzánk történő átregisztrálása.

Válaszd a számodra megfelelő céges email cím csomagot
EMAIL 10
1990 Ft/havi
15900 Ft/éves
 • 10 db postafiók
 • 10 GB e-mail-tárhely*
 • Vírusvédelem
 • SPAM védelem
 • Webmail felület
MEGRENDELEM
EMAIL 50
5390 Ft/havi
42990 Ft/évi
 • 50 db postafiók
 • 50 GB e-mail-tárhely*
 • Vírusvédelem
 • SPAM védelem
 • Webmail felület
MEGRENDELEM

* Minden email csomagunk esetén a teljes email tárhely az email fiók használatára korlátozódik.
Nem találod a neked megfelelő email szolgáltatás csomagot?

Egyedi email cím szolgáltatást szeretnél? Akkor ide kattintva kérj tőlünk segítséget, vagy ajánlatot.

Nincsen még céges domain neved?

Ahhoz, hogy egyedi céges email címeid lehessenek, szükséged van egy regisztrált és bejegyzett domain névre, amely által lesz lehetőséged az email címeid létrehozásához, pl. kis.pista@cegedneve.hu Regisztrálhatsz külön most azonnal domain nevet, vagy ha kiválasztod a szolgáltatás csomagot amelyet szeretnél, a domain regisztrációs folyamatot ott is elindíthatod.

Céges domain név regisztrálása

Miért a URIweb.hu-nál rendeld meg a céges e-mail szolgáltatást?

Webmail felület elérhetősége

A kimenő és beérkező leveleidet nem csupán kliens levelezőprogram segítségével, hanem közvetlenül, az online webmail felületünkön keresztül is elérheted, mégpedig egy egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelületen keresztül. Így tulajdonképpen bárhol vagy a világban, csak internetre van szükséged és azonnal meg tudod nézni a leveleidet és rögtön küldhetsz is bárhová egy e-mail üzenetet.

Kéretlen levelek, SPAM szűrés

A levélszemét, mint kéretlen levél általában sok kellemetlenséget okozhat számodra is, hiszen foglalkozni kell vele, és akár fontos levelek is elveszhetnek a számtalan haszontalan spam között. Ezért számodra is tudunk SPAM szűrést biztosítani, amelynek hatékonysági erősségét ráadásul szabályozni tudod. A SPAM szűrés alkalmazásával jelentős mértékben csökkeni tudnak az idegesítő és kéretlen email levelek.

POP3 és IMAP használata

Levelezőprogram használatakor szabadon kiválaszthatod, hogy POP3 vagy IMAP protokollon keresztül szeretnéd elérni leveleidet. Ezen felül támogatott a TLS és SSL titkosítás is, így nem kell aggódnod a levelezésed biztonságos adatátvitele miatt. Leveleidet ezáltal a Webmail felületünkön is el tudod érni bárhol vagy a világban, vagy mobil telefonodra, számítógépedre, laptopodra, tabletedre egy levelező kliens programmal tudod használni.

Email továbbítás

A tárhellyel rendelkező postafiókok mellett lehetőséged van korlátlan számú email átirányításre és email alias fiókok létrehozására is, amelyek segíthetnek a leveleid rendszerezésében és így összehangoltabban tudod a leveleidet kezelni.

Kézbesítés nyomkövetése

Nyomon tudod követni a kiküldött leveleidnek a kézbesítését, így pontos információt kaphatsz arról, hogy a leveled címzetje mikor kapta meg a küldeményedet. Így akár minden leveledet vissza tudsz ellenőrizni szükség esetén, hogy a címzett megkapta-e.

99.98% rendelkezésreállás

Kiszolgáló szervereink maximális rendelkezésreállást biztosítanak számodra, akár külföldi, vagy akár a magyarországi szervereink rendelkezésreállását vesszük alapul. Áramkimaradás esetén aggregátoros ellátás is biztosított, így nincs leállás.

Kérdéseid vannak? Azonnali válaszokat szeretnél?

Kérhetsz tőlünk díjmentes telefonos visszahívást is, így elmondhatod, mit szeretnél és segítünk.

URI webTECH ügyfélszolgálat elérhetőségei

Ügyfeleink mondják rólunk

Igyekszünk minél több véleményt kérni ügyfeleinktől, akik véleményt adnak és hozzájárulnak, azokat feltesszük ide.

Partnereink és ügyfeleink

Itt azok jelennek meg, akik a közzétételhez hozzájárultak.

KTT-Sopron
BD-TECH
Bástya Bűtorlapcentrum Sopron
Netmatrac
Liquidweb
Sopron Bank Burgenland
UBS Switzerland Bank
Zürcher Kantonalbank
TAASS.com - Your American Sports Fan Shop
Micro Center USA
CSL Computer
Banca Centrale San Marino
Stripe Payment
PayPal
Barion
Innsbruck Airport