Magyar English

Legyen a Te arculatod is hiteles

Az első benyomás sok mindent eldönt! Kezdjük a domain névvel! Neked van már?

A megfelelő domain vév megtalálása

Arculattervezés a hitelesség jegyében

 

Az arculattervezés a vállalkozások életében kiemelkedően fontos szerepet játszik, és ha te is egy kezdő vállalkozó vagy, akkor itt van néhány ok, amiért neked is érdemes komolyan fontolóra venned az arculattervezés fontosságát.


Egyedi azonosítás: Az arculattervezés segít abban, hogy vállalkozásod egyedi és könnyen felismerhető legyen. Egy jól kivitelezett arculat azonosító jegyekkel rendelkezik, amelyek az emberek számára rögtön felidézik a te vállalkozásodat. Egyedi arculattal kitűnsz a versenytársaid közül.


Hitelesség és megbízhatóság: Egy jól kidolgozott arculat hozzájárul vállalkozásod hitelességéhez és megbízhatóságához. Az emberek hajlamosak nagyobb bizalmat szentelni olyan vállalkozásoknak, amelyek professzionális és átgondolt megjelenéssel rendelkeznek.


Megtalálhatóság: Az arculat egyike a vállalkozásod "keresztnevétől", amelyet az emberek használnak, hogy megtaláljanak és emlékezzenek rád. A megfelelő arculattal könnyen megtalálhatóvá válsz a potenciális ügyfelek számára.


Következetesség: Az arculat segít fenntartani a következetességet a marketinganyagokban és a kommunikációban. Ezzel segít egységessé tenni az üzeneteidet, és könnyebben beazonosíthatóvá válik a vállalkozásod mindenféle platformon és eszközön.


Emóciók és kapcsolatok: Egy jól megtervezett arculat képes emóciókat kiváltani az emberekből, és segít az ügyfelekkel való érzelmi kapcsolat kialakításában. A pozitív érzelmi élmények hűséges ügyfelekké alakulhatnak.


Versenyképesség: Egy odafigyelt arculat növelheti a versenyképességedet. Az emberek hajlamosak jobban emlékezni a jól megtervezett vállalkozásokra, ami hosszú távon nagy előnyt jelenthet.


Az arculattervezés tehát nem csak egy esztétikai szempontból fontos, hanem az üzleti siker szempontjából is. Egy jól kivitelezett arculattal könnyebben felkeltheted a figyelmet, növelheted a hitelességedet, és emlékezetessé teheted a vállalkozásodat. Ez pedig hosszú távon hozzájárulhat a sikeredhez és a növekedéshez.Az arculattervezés lépései


Közvetlen Kommunikáció: Első lépésként közvetlenül kommunikálunk veled, hogy megértsük az igényeidet és céljaidat. Fontos számunkra, hogy tisztán lássuk, milyen arculatot szeretnél kialakítani. Általánosságban Mi a vállalkozásod, vagy a vállalkozásodhoz kapcsolódó projekted arculatát készítjük el. A márkaépítés nem kapcsolódik az arculattervezéshez, az a projekt elkészülte után következik.

Kutatás és Elemzés: Miután jobban megértettük az elvárásaidat, elkezdünk kutatni és elemzéseket végezni. Megvizsgáljuk a versenytársakat, a célközönséget és a piaci trendeket.

Koncepciótervezés: Ebben a szakaszban kreatív koncepciókat hozunk létre az arculatod számára. Együtt nézzük meg ezeket a terveket és döntünk a megfelelő irányról.

Dizájn és Kialakítás: Miután elfogadtuk a koncepciót, elkezdjük a tervezést és a kialakítást. Létrehozzuk a logót, a színválasztást, a betűtípusokat és minden más arculati elemet.

Tesztelés és Visszajelzés: Az elkészült arculatot teszteljük, és visszajelzést kértünk tőled és másoktól. A cél az, hogy az arculatod tökéletesen tükrözze a vállalkozásodat és elérje a kívánt hatást.

Arculati Irányelvek Létrehozása: Miután mindent jóváhagytunk, készítünk egy dokumentumot, amely tartalmazza az arculati irányelveket. Ez segít az arculatod következetes és egységes megjelenítésében.

Követés és Fejlesztés: Az arculat elkészítése után folyamatosan figyelemmel kísérjük és fejlesztjük, hogy biztosak legyünk benne, hogy továbbra is hatékony és időtálló marad.

Meglévő domain átregisztrálása hozzánk

Egy másik szolgáltatónál lévő, a neveden vagy céged nevén lévő regisztrált domain hozzánk történő átregisztrálása.

Arculattervezés a sikerességed érdekében

Az E-mail címedet sem szabad elhanyagolnod

Fontos, hogy az email címed is profizmust sugalljon és része legyen a céges arculatodnak, tehát legyen egyedi domain névvel regisztrált e-mail címed. Felejtsd el a mindenféle ingyenes email cím szolgáltatót (p. Gmail, Freemail, Citromail, stb.) Azon ügyfeleid számára, akik a profi színvonalat és szolgáltatást keresik, észreveszik, ha az e-mail címed nem felel meg az elvárásoknak.

3 fontos terület amire figyelned kell

Az intereneten való megjelenéskor az alábbi 3 fontos elem megléte és eredményessége nagyon fontos.

Arculattervezés

Az arculat tükrözi vállalkozásod személyiségét és értékeit. Segítünk neked kialakítani egy összehangolt és emlékezetes arculatot, ami kitűnik a tömegből.

Megtekintem

Weboldal készítés

Egy profi weboldal a vállalkozásod digitális kirakata, ahol potenciális ügyfeleid első benyomása kialakul. Egy jó weboldal pénzt termel számodra.

Megtekintem

Kérdéseid vannak? Azonnali válaszokat szeretnél?

Kérhetsz tőlünk díjmentes telefonos visszahívást is, így elmondhatod, mit szeretnél és segítünk.

URI webTECH ügyfélszolgálat elérhetőségei

Többre vagy kíváncsi, meg vannak az elképzeléseid? Keress fel minket!Ajánlatot kérek most arculattervezésre

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfeleink részéről számtalan kérdés szokott felmerülni a az egyedi szoftverfejlesztéssel kapcsolatban, így a legfontosabbakat közzétesszük, hogy Te is megkaphasd a választ, ugyanarra a kérdésre. Ha szeretnéd megtekinteni a kérdések és a válaszok listáját, akkor kattints ide

Ügyfeleink mondják rólunk

Igyekszünk minél több véleményt kérni ügyfeleinktől, akik véleményt adnak és hozzájárulnak, azokat feltesszük ide.